Золото та срібло

Людський організм це складний механізм. Він утворений з багатьох елементів. Вони відіграють важливу роль. Зокрема наявні в ньому золото та срібло – це так звані ультрамікроелементи. Кількість цих дорогоцінних металів в людському організмі – мікроскопічна, що компенсується їх високою біологічною активністю. Вони нейтралізують хвороботворні бактерії, зміцнюють серцево-судинну та імунну системи. Більше того, до срібла бактерії не набувають стійкості, чим, до речі, не можуть похвалитися антибіотики. Також на відміну від антибіотиків, срібло діє винятково на бактерії та віруси і не завдає шкоди корисній мікрофлорі.

Елементи золота містить тільки кукурудза. Саме тому хоча б раз на місяць бажано їсти кукурудзяну кашу. Влітку обов’язково при нагоді поласуйте вареними качанами кукурудзи. Кілька десятиліть тому німецькі вчені спробували добути золото із води, але згодом відмовилися від свого задуму. Щоб отримати 100 грамів благородного металу, знадобилося переробити понад 100 тон води. Тому кукурудза й досі залишається поза конкуренцією.

Джерело надходження срібла в організм людини більше. Це овочі, фрукти та м’ясо. Також можна отримати спеціально збагачену сріблом воду. Таку воду можна придбати в магазині або провести таку обробку самостійно. Для цього воду необхідно тримати у срібній тарі або у ємкість з водою покласти срібні предмети – монети, прикраси чи столові прибори.

Слід зауважити, якщо в житті дорогоцінні метали можуть неабияк прислужитися, то їх надлишок в організмі людини, шкідливий. Тож надходити в організм золото та срібло повинно лише у необхідній для його нормальної роботи кількості.